Parkas - Herr

Om Parkas

Parkas i kill- och tjejmodell

Parkasjackor är en typ av vinterjackor som är knälånga och försedda med en pälsbeklädd luva. Även om tolkningen av vad en parkas är idag är väldigt fri och väldigt många vanliga vinterjackor har börjat kallas för parkas så är det de här egenskaperna som karaktäriserar vad en riktigt parkas är för något. Parkasjackor har blivit väldigt populära att bära på årets kallare och ruggigare årstider då de erbjuder ett generöst skydd mot kylan och de ser bra ut att bära. Jackorna finns till både män och kvinnor och modellerna i sig skiljer sig inte så mycket. Enda skillnaden på dem är storleken i stort sett. Både kill- och tjejmodeller ska vara knälånga och har pälskrage. Kragen som ska vara gjord av päls är i många fall fakepäls då pälsindustrin ofta är i blåsväder och att alla inte vill bära riktiga pälsar så skapar man päls på konstgjorda vägar istället, vägar där garanterat inga djur kommer till skada. Pälsarna som används används även i pälsvästar och i flera olika typer av skinnjackor.

Parkasjackorna som hittas här säljs av flera olika klädbutiker och finns i många varianter. Ta och titta på jackorna och hitta en som du tycker om. När du bestämt dig för en är det bara att beställa hem. I vanliga fall tar det bara någon dag för att frakta hem paketet, så beställer du idag kan jackan vara hos dig i övermorgon. De flesta klädbutiker erbjuder sig att skicka ditt paket helt utan frakt, vissa låter dig även skicka tillbaka paketet till dem utan frakt om jackan inte skulle passa. En del har policyn att ordervärdet måste vara över en viss nivå för att frakten inte ska kosta dig något. Parkas kan ha många likheter med rockar och kappor. Fast parkasjackor brukar är vidare i sin form, medans kappor och rockar är tightare.

Märken

Adrian Hammond (<10)Bergans (<10)Carhartt (<10)Clay Cooper (<10)Fjallraven (<10)G-Star (<10)Henri Lloyd (<10)Hope (<10)Houdini (<10)Junk De Luxe (<10)Knowledge Cott. (<10)Norröna (<10)Nudie Jeans (<10)Patagonia (<10)Rains (<10)Sail Racing (<10)Superdry (<10)Urban (<10)WeSC (<10)William Baxter (<10)

Visar:

32 produkter hittades.
<10 <10 <10 <10 10+ 10+
(20+) (<10) (<10)
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
500,00kr7 999,00kr
Återställ
Reaprodukter (11)